Fasiliteter

 

Etter først å tatt innover deg utsikten på tunet, så kommer du inn i et romslig resepsjonsområde. Herfra er det kort vei til våre 21 soverom fordelt på tre etasjer. I tilknytning til resepsjonen ligger oppholdsstuen hhv. forsamlings- eller møterommet. Kjært barn har mange navn. Rommet ble i sin tid bygget for å tjene som en kinosal for det britiske militæret, som årlig tilbrakte mye tid på Gautestad for å spisse sine skiferdigheter.

Fasiliteter

Oppholdsstuen er utstyrt med lerret og projektor, samt et enkelt høytaleranlegg med mikrofoner og en TV-skjerm. Rommet er innredet med flere sittegrupper og en del løse stoler. Det er plass til over 70 mennesker i rommet.

Skulle du ønske å spille litt på pioanoet, da er du selvfølgelig hjertelig velkommen til det.

 

Vi har ellers et godt utstyrt kjøkken for stordrift, og her kan vi tilberede mat til alle gjester etter ønske. Med store kjøle- og fryserom sørger vi for, at all mat oppbevares sikkert og forsvarlig. Ønsker gjestene å tilberede mat selv, da stiller vi kjøkkenet til disposisjon etter litt opplæring.

I tilknytning til kjøkkenet har vi en stor, lys og trivelig matsal.

Utvendig har vi flere terasser med stoler og bord, og det er også mulig å låne vår gassgrill dersom det er ønskelig. Og skulle det bli for mye regn eller snøvær, da kan gjestene trekke inn i en lavo med eller uten grill. Her er det også en vedovn som kan brukes på litt kaldere dager og kvelder.

Powered by Cornerstone