Hvem er vi?

Overtakelse

Fra høsten 2023 har Norsk Luthers Misjonssamband (NLM) overtatt eierskap og drift av Gautestad Kurs- og Misjonssenter fra Foreningen Gautestad Misjonssenter. Foreningen har over flere år sørget for å drive stedet til glede for store og små, både langveisfra og lokalt, og senteret har utviklet seg til å være et kjærkomment treffsted og ankerpunkt for mange mennesker og grupper. NLM har overtatt en godt vedlikeholdt og oppgradert bygningsmasse, og foreningen fortjener all mulig hyllest for arbeidet som er lagt ned, og ikke minst for måten stedet er drevet på ovenfor og i samarbeid med besøkende, hyttenaboer og andre interessenter.

I sammenheng med overtakelsen endres navnet fra Gautestad Kurs- og Misjonssenter til Gautestad Fjellstue. Stedet skal fortsatt være et alkoholfritt alternativ for alle og enhver, og det grunnleggende verdisynet vil videreføres på alle mulige måter.

 

Organisering

Gautestad Fjellstue er en selvstendig organisasjon hundre prosent eiet av Norsk Luthersk Misjonssamband. Vi har et godt og tett samarbeide med Evjetun litt lengre ned i dalen, og her henter vi ut gode driftsmessige synergier både i forhold til adminstrasjon, matservering, renhold, mv. Det er også fullt mulig å samkjøre arrangementer ved bruk av både Evjetun og Gautestad Fjellstue.

Se mer informasjon om Evjetun her.

Ønsker du mer informasjon om Gautestad Fjellstue, bruk kontaktskjema, eller ta kontakt med daglig leder: 

Arve Bjerke / 906 51 340 / arve.bjerke@gautestad.no.

Powered by Cornerstone